Over Studio no. 19

Als professioneel opgeleid tekstschrijver (academie voor journalistiek) heb ik me de afgelopen 10 jaar beziggehouden met diverse takken van schrijfsport. Hierdoor weet ik waar mijn kracht ligt. Namelijk: bij redactioneel werk, zoals schrijven voor een magazine, vakblad, bedrijfsblad of website.

Freelancer
Als freelancer en interimmer schrijf ik onder andere nieuws- en persberichten voor de externe communicatie van bedrijven en maak ik bedrijfsreportages en sfeerimpressies voor magazines en personeelsbladen. Ook kan ik teksten beter leesbaar maken door deze te redigeren of te herschrijven en zelfs de complete eindredactie op me nemen.

To the point
Ik schrijf graag to the point. Zodat uw boodschap helder en duidelijk wordt overgebracht. Maar mijn schrijfstijl is niet standaard. Het uitgangspunt is immers de doelgroep. Daar pas ik me uiteraard op aan.

Interviewen
Eén van mijn favoriete werkzaamheden als tekstschrijver is het afnemen en schrijven van interviews. Persoonlijke verhalen. En verhalen die de kern van de boodschap, verteld door de geïnterviewde, bevatten.